Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕАТРАКТИВЕН ЈАВЕН НАСТАП
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ТАНЦОВИОТ ОРКЕСТАР НА РТВ - СКОПЈЕ, ДИРИГЕНТИ ВОИСЛАВ СИМИЌ И АЛЕКСАНДА ЏАМБАЗОВ

Периодика: Вечер Датум: 24.11.1987

Автор: О.Б. Категорија: критика
ПРИЈАТНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.01.1986

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
КОНЦЕРТ СО БОГАТИ СОДРЖИНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.04.1966

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
БОГАТА КОНЦЕРТНА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.04.1961