Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УРНЕБЕСНА ПРЕТСТАВА
ЗА КАРМЕН СО ГОСТИ ОД БОЉШИЈ ТЕАТАРОТ ОД МОСКВА

Периодика: Вечер Датум: 18.11.1986

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
ПРЕКРАСНА АИДА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1986

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ГОСТИТЕ, СОЛИСТИ ПРЕД СЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1982

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
„АИДА“ ШТО ЌЕ СЕ ПАМЕТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.06.1975