Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОТВРДЕНИ ПРОГНОЗИ!

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1979

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ОЧЕКУВАНО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
„БАЛ ПОД МАСКИ“-ПОД ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.05.1978

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МЛАКА ИСПОЛНУВАЧКА АТМОСФЕРА

Периодика: Вечер Датум: 27.05.1978

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ПОЛЕТНО И СО ШАРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1975

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕСОМНЕН УСПЕХ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1973

Автор: Гордана Бачоска Категорија: критика
ПОТВРДЕНИ МАЈСТОРИ НА ОПЕРСКАТА СЦЕНА

Периодика: Вечер Датум: 27.05.1972

Автор: Н. Митревска Категорија: критика
ЗАГРЕПСКИТЕ СОЛИСТИ ВО КАРМЕН

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.05.1972

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДНА МАНИФЕСТАЦИЈА – ПРАЗЕН САЛОН

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.12.1969

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1965