Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
ВЕЧЕР НА СОЛИСТИЧКИ ПРАИЗВЕДБИ
За концертот на Македонска филхармонија, со солистите Александар Шило и Илја Иоф, диригент Владимир Алтшулер

Периодика: Вест Датум: 30.01.2002

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНИ МУЗИЧКИ КОНТАКТИ
за концертите на пијанистката ања алексеева и на мф, солист динос мастројанис, диригент владимир алтшулер

Периодика: Вечер Датум: 18.12.1996