Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
„ВИДЕОСЕКС“ И „ДОРИЈАН ГРЕЈ“ СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.07.1984