Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
СВЕТЛИНИ И СЕНКИ НА ЕДНА ЕСТРАДА

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.02.1962

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ДВАЈЦА ИСТАКНАТИ ИНТЕРПРЕТАТОРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.03.1961