Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ПОЧИТУВАНИОТ ОРНЕТ КОЛМЕН ГО ЗАТВОРА ФЕСТИВАЛОТ
Орнет Колмен е ѕвезда на годинашниот Скопски џез-фестивал.

Периодика: Утрински весник Датум: 23.10.2006