Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧЕКОР ПОВЕЌЕ КОН ВРВОТ
за симфонискиот концерт на македонската филхармонија под диригентство на иван маринов, солист никола паскалов

Периодика: Вечер Датум: 02.03.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОЛЕКТИВЕН ДУХ – ПРОФЕСИОНАЛНА СОВЕСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.04.1965