Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИЗВЕДУВАЧКА КОНЦЕНТРАЦИЈА
за свечениот концерт на македонската филхармонија, диригент вероника дударова, солист на виолина михајло куфојанакис

Периодика: Вечер Датум: 29.11.1995

Автор: Ратка Димитрова Категорија: критика
ВРВНО ИСПОЛНИТЕЛСТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1984

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТО КАКО СОЛЗА

Периодика: Вечер Датум: 09.10.1984

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА
кон концертот на македонската филхармонија, диригент вероника дударова, солист благоја димчевски

Периодика: Вечер Датум: 17.03.1981

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ВИСТИНСКИ ДОЛОВЕН ЧАЈКОВСКИ
кон концертот на македонската филхармонија, диригентот вероника дударова и солистот на виолина благоја димчевски

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.03.1981