Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТИ УМЕТНИЧКИ ВРЕДНОСТИ. СКОПСКО ЛЕТО
за концертните рецитали на дуото вили фердинанди - виолина и драгана петковиќ - пијано, како и на гитаристот френк кунц

Периодика: Вечер Датум: 31.07.1996

Автор: Снежана Чадиковска Категорија: критика
ИНДИВИДУАЛНИ ДОСТРЕЛИ
КОН ПОДИУМОТ НА МЛАДИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО 90

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.07.1990