Автор: Драгослав Ортаков Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Разгледи Датум: 07.10.1956

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
СO БЕТОВЕНОВАТА „ЕРОИКА“ СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ЗАПОЧНА КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.10.1956