Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ЗАВРШУВА КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.07.1956

Автор: А. К. (Алекнсандар Кировски) и М. М Категорија: критика
ПРВА РЕВИЈА НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ

Периодика: Разгледи Датум: 08.07.1954