Автор: Васил Хаџиманов Категорија: критика
ВЕЛЕШКИОТ ТРУБАДУР ОРДАН ХРИСТОВСКИ (ИН МЕМОРИАМ)

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.03.1965