Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
СЕКОЈА ИЗВЕДБА ДОЖИВУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.12.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПЕТТИОТ СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.03.1963