Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
КАЖИ НЕШТО ДРАГА ПА МАКАР И ЛАГА
по василичарскиот концерт на македонската опера

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.01.2010

Автор: Драган Серафимовски Категорија: критика
МОЌНО КАКО НА СВЕТСКИТЕ СЦЕНИ
гала концерт на македонската опера

Периодика: Дневник Датум: 24.01.2005