Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВИСОКА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.08.1969

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА НА ВЛАДИМИР КРПАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1968