Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МАКЕДОНСКИ ГРАДСКИ ПЕСНИ СО ЧЕТИРИ ФЛЕЈТИ
македонскиот квартет флејти „Сиринкс“ на „Охридско лето“

Периодика: Утрински весник Датум: 16.07.2009