Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВИСОКА МЕЃУНАРОДНА ВРЕДНОСТ

Периодика: Вечер Датум: 06.08.1977

Автор: Мирјана Миљовска Категорија: критика
КОЈ И ШТО ЗА СОВРЕМЕНАТА МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1961