Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ИМПРЕСИВЕН НАСТАП
кон концертот на македонската филхармонија, дмитри фигин на виолончело и јулиус кар-бартоли диригент

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.03.1997