Автор: Драго Јаневски Категорија: критика
ХАРМОНСКИ РЕШЕНИЈА
кон настапот на југословенската пијанистка наташа вељковиќ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.10.1997

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНО, НЕСЕКОЈДНЕВНО, ДРАМАТИЧНО

Периодика: Вечер Датум: 01.08.1986