Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ВРВЕН ГЛАС ШТО ЛЕСНО ГИ ОСВОЈУВА ОПЕРСКИТЕ ВИСОЧИНИ
ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ВЕСНА ГИНОВСКА И НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР

Периодика: Дневник Датум: 19.02.2002

Автор: Благој Ангеловски Категорија: критика
НЕНАДМИНАТ БАХ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.10.1985

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ВИСОКО РЕПРОДУКТИВНО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1967