Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОТВРДЕНИ ПРОГНОЗИ!

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УШТЕ ЕДНА ПРИЈАТНА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.05.1979