Автор: Снежана Пановска Категорија: критика
БРИЛИЈАНТЕН НАСТАП

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.07.1985

Автор: Тихо Титизов Категорија: критика
НАСТАП ШТО ГИ ПОТВРДИ СУПЕРЛАТИВИТЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.04.1962