Автор: Сотир Голабовски Категорија: Осврт
КАДЕ ОДИ СОВРЕМЕНАТА МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.05.1977

Автор: С. Ѓуровска Категорија: интервју
ОСНОВНА ОСОБЕНОСТ НА МУЗИКАТА-ХУМАНИЗМОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.05.1977