Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНИ МУЗИЧКИ ДОПИРИ. СКОПСКО ЛЕТО 96
за концертните настапи на каќа николиќ (србија) и огњан влев (бугарија)

Периодика: Вечер Датум: 24.07.1996

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ПОД СВОЕТО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.02.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГОСТУВАЊЕТО НА ЦРНЕЧКАТА ПЕВИЦА ДЕЈВИС

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.03.1962