Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
УМЕТНОСТА НА УБАВИНАТА ШТО БУДИ ВОСХИТ
кон концертот на македонската филхармонија, диригент андреј андреев

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.1999

Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ПО ГОЛЕМАТА ТУРНЕЈА НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.02.1964