Автор: Тина Иванова Категорија: критика
НОВИ КОМПОЗИЦИИ ПОД АФРИКАНСКО ВЛИЈАНИЕ
Концерт на "Трио Тони Китановски" во Универзална сала

Периодика: Утрински весник Датум: 20.02.2003