Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ПОДИУМ НА МЛАДИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.12.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕИСПОЛНЕТО ОЧЕКУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.08.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕПОЛНА САЛА ЗА УНИНСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.02.1963