Автор: Утрински весник Категорија: критика
ТРЕТАТА ПРОГРАМА ТРЕБА ДА БИДЕ СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА И МОДЕРНА

Периодика: Утрински весник Датум: 02.02.2002

Автор: Утрински весник Категорија: критика
НЕПРИФАТЛИВО Е ЗАМОЛЧУВАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ ОД ПОЛИТИЧКИ ПОБУДИ
Реакции по повод укинувањето на Третата програма на Македонското радио

Периодика: Утрински весник Датум: 25.01.2002

Автор: Снежана Анастасова Чадиковска Категорија: критика
ДЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА ’88
осврт

Периодика: Македонско радио - Трета Програма Датум: 02.11.1988

Автор: Вера Соколова Категорија: критика
МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 1987

Периодика: Македонско радио - Трета програма Датум: 03.06.1987

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
НА НИВОТО НА ПОТРЕБИТЕ
ЕДИЦИЈА „МАКЕДОНСКА МУЗИКА“ КНИГА ШЕСТА

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје, Трета Програма Датум: 03.02.1987

Автор: Вера Соколова Категорија: критика
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА 1986
ДММ 1986

Периодика: Македонско радио - Трета Програма Датум: 12.11.1986

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ДВАНАЕСЕТТА СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН

Периодика: Македонско радио - Трета програма Датум: 24.09.1986

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
11-та СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН
Осврт

Периодика: Македонско радио - Трета програма Датум: 26.10.1985