Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СКРОМНИ ИЗВЕДУВАЧКИ ПУЛСАЦИИ
за концертот на македонската филхармонија под диригентство на ермир крантја, солист никола паскалов - пијано

Периодика: Вечер Датум: 26.01.1994