Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИОТ АНСАМБЛ НА РТВ СКОПЈЕ

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1968

Автор: Т. Ш. Категорија: Осврт
СУПЕРЛАТИВИ ЗА НАШИТЕ МУЗИЧАРИ

Периодика: Вечер Датум: 18.06.1967