Автор: Васил Хаџиманов Категорија: друго
ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА МУЗИЧКИТЕ ФОЛКЛОРИСТИ ВО ЛИЕЖ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1958