Автор: Владо Чучков Категорија: критика
И ДОЈДЕ КРАЈОТ …
за „аида“ завршницата на мов, под диригентство на александар лековски

Периодика: Вечер Датум: 04.06.1991

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ПОЛН ПОГОДОК
КОН ТОСКА И МЛАДИТЕ ОПЕРСКИ НАДЕЖИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.05.1991

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИСКРЕНО … ВОЗБУДЛИВО ….ШАРМАНТНО!
за концертот на младите оперски надежи во рамките на моб

Периодика: Вечер Датум: 15.05.1991