Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ШАРМАНТНО, ОДМЕРЕНО И ПОВЕЌЕ ОД ТОА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОБРО ИСПОЛНУВАЧКО НИВО

Периодика: Вечер Датум: 21.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1966