Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РЕДОК НАСТАН
за концертот „музика за контрабас“ во уметничката галерија „скопје“

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1991

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ПЕРФЕКТНИ ИЗВЕДБИ
кон концертот на македонската филхамронија, солист фраансоа килијан, диригент тадеуш козловски

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.03.1991