Автор: Ѓорѓи Смокварски Категорија: Осврт
ЗЛАТНОТО СЛАВЕЈЧЕ-75

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.10.1975

Автор: Јован Павловски Категорија: интервју
ПЕСНАТА ЈА НОСЕВ ВО СЕБЕ ДВАЕСЕТ ГОДИНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.06.1973

Автор: Тодор Скаловски Категорија: хроника
15 ГОДИНИ МУЗИЧКА ДЕЈНОСТ BO НРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1960