Автор: Емилија Џипунов Категорија: критика
ТАНГО КАКО ФИЛОЗОФИЈА НА ЖИВОТОТ
Рецензија Кон балетот 'Танго" од Астор Пјацола

Периодика: Утрински весник Датум: 22.03.2006

Автор: ВЕСТ Категорија: критика
ОВАЦИИ ЗА БАЛЕТСКИОТ ХИТ „ТАНГО“
ПРЕМИЕРА ВО МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Периодика: Вест Датум: 17.03.2006