Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА – НЕСООДВЕТНИ РЕЗУЛТАТИ: ПО ГОСТУВАЊЕТО НА ПИЈАНИСТКАТА СУМИКО ИНУЧИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.04.1961