Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
КОНЦЕРТЕН БЛЕСОК НА ПИЈАНИСТИЧКОТО ДУО ГЕНОВА-ДИМИТРОВ
СКОПСКО ЛЕТО 2006

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.06.2006

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
НЕИЗЕДНАЧЕНОСТ ВО ИЗВЕДБАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.10.1974