Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РЕДОК НАСТАН
за концертот „музика за контрабас“ во уметничката галерија „скопје“

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1991

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧКИ ДОСТИГАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.08.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ЕЛЕФТЕРИО ПАПАСТАВРО

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.08.1964