Автор: Тина Иванова Категорија: критика
СРЕДИНАТА Е ОДРАЗ НА НАС САМИТЕ
Доријан Јовановиќ, фронтмен на групата „Стринг форсис“

Периодика: Утрински весник Датум: 20.11.2009

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
БЛИСКОСТ МЕЃУ РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕКУ УНИВЕРЗАЛНИОТ ЈАЗИК – МУЗИКАТА
Се случи и третото издание на "Но Бордерс"

Периодика: Утрински весник Датум: 26.08.2002

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
СУРОВО БУДЕЊЕ
македонска рок сцена

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.04.1996