Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ОСВОЕНИ СИМПАТИИТЕ НА ПУБЛИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.06.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЕФЕКТЕН КРАЈ

Периодика: Вечер Датум: 02.06.1977

Автор: Властимир Николовски Категорија: критика
ВЕЧЕР НА СЛОВЕНСКА МУЗИКА

Периодика: Разгледи Датум: 11.12.1955