Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.05.1981

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
РЕПРИЗА СО ГОСТИ ОД ЉУБЉАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.02.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПО АНЕМИЧНИОТ ПОЧЕТОК-РАЗВЕДРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОЧЕКУВАНО СОЛИДНО

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1977

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГРИЖА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТЕН ЗВУК

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1976