Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
УСПЕШЕН НАСТАП НА КУД „ВЛАДО ТАСЕВСКИ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.06.1960

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА МЕКСИЧКИОТ ВИОЛИНИСТ ХЕНРИ ШЕРИНГ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.04.1956