Автор: О. Спироска Категорија: критика
ИМА САМО ДОБРА И ЛОША МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.11.1965

Автор: О. Спироска Категорија: интервју
ТАЛЕНТИ ИМА, КОНЦЕРТИ НЕМА

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.05.1965