Автор: Цветанка Зојчевска Категорија: критика
И ПРАИЗВЕДБИ И ПОЗНАТИ ДЕЛА

Периодика: Вечер Датум: 21.10.1977

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ВО ЦЕЛИНА ПРОСЕЧНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.01.1976

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ПО ПОВОД КОНЦЕРТОТ HA СОВРЕМЕНА ЗАБАВНА МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.1956

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ЗАВРШУВА КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.07.1956