Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УСПЕШНИ КОНЦЕРТНИ СЕАНСИ
за финиш концертите на интерфест 94

Периодика: Вечер Датум: 21.10.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНСЕРИСКИ МУЗИЧКИ НАСТАП

Периодика: Вечер Датум: 27.05.1993

Автор: Драго Јаневски Категорија: критика
ВПЕЧАТЛИВА ИЗВЕДБА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.08.1990

Автор: Веселинка Бабамова Категорија: критика
ОДРАЗ НА ЕМОЦИИТЕ И РАСПОЛОЖЕНИЕТО

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.02.1985

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕНАМЕТЛИВО МУЗИЦИРАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 17.08.1981

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УВЕРЛИВИ ЗНАЦИ НА УМЕТНИЧКО ЗРЕЕЊЕ
за солистичките настапи на пијанистот игор чавдарски и на гитаристот воислав ивановиќ на скопските музички подиуми

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.02.1981

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ДУХОТ НА ЕДНО ПОДНЕБЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1976