Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ОДЛИЧЕН МЛАД ВИОЛИНИСТ
КОН РЕЦИТАЛОТ НА ГАЈ БРАУНШТАЈН ВИОЛИНА ОХРИДСКО ЛЕТО 94

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1994