Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
СО МЛАДЕШКИ ЕНТУЗИЈАЗАМ
кон концертот на илинка манова на пијано

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.08.1998

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕАМБИЦИОЗЕН ПОТФАТ

Периодика: Вечер Датум: 03.01.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НЕЗАБОРАВЕН НАСТАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.12.1977