Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНЦЕРТЕН ЧЕКОР НАПРЕД
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ВИОЛИНИСТОТ БЛАГОЈА И ПИЈАНИСТКАТА ИВЕТА ДИМЧЕВСКИ

Периодика: Вечер Датум: 29.07.1986

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВИРТУОЗНОСТА НА МАЈКЛ РАБИН

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.10.1958